Fantāzija strādā? Strādā!
Mazi jaunie kartupelīši, cepti krāsnī pārvilkušies ar kraukšķīgu kārtiņu, bet vidū mīksti… miltaini. Jaunā kabača šķēlītes, viegli apcepts tomāts.. sulīgs. Baziliks, druska sāls un pipari. Ziniet, kad pagaršoju pirmos kumosus, gribējās spiegt un saukt – hei, ja Tev ir krējums, steidzies ātri šurp! Ļoti ātri, jo šķīvis kļuva arvien tukšāks, tukšāks un tukšāks. Garšas kārpiņas kairinājās līdz neprātam. Ja sevi būtu iespējams pavedināt, tad es to jau paspēju izdarīt.
Bazilikam piemīt kāda burvība..tā garša rada teju vai sajūtu eksploziju un tas mirklis, kad jūti, kā iekodies kartupelītī.. ak, jel.
Ēst lieliskas vakariņas ir tāpat kā mīlēties, bet vispār var abus apvienot.
Lai jums pavedinošs vakars!
mmmmm, baziliks….
(rupjš vārds), šitā tik vēlu nedrīkst kārdināt cilvēkus! :D
Man rukola arī tur bija :D
ē-ē, nu gan tiešām ir gana, ja! :D
Izskatās gardi! :)
Un ja vēl krūzē līdzās ir Talsu kefīrs …Mmmm… To gan vairs tik Maximā var nopirkt, Rimi piedāvā kaut kādu ekoloģisko versiju – treknāku un dārgāku.
mjaa… tā kā izlasīju tikai no rīta…tagad visu dienu domāšu, kad tikšu uz tirgu, kad tikšu mājās… kā griezīšu un cepšu …. nu traki kārdinoši…
Lūk, to es jau saucu par ēdiena izvirtībām |!!!| ;d
Izskatās bezgalgaršīgi