Vakariņām: no kārtainās mīklas izveido “trauciņus” ar malām, kurus savukārt pilda apceptu, smalki grieztu kabacīti, rīvētiem burkāniem, tomātu un kinzu. Šai kombinācijai uz pannas noteikti var pievienot arī mazliet sīpolu vai ķiploka. Finālā visu pildījumu noslēdz ar zilo sieru. Ēd gardu muti un priecājas par dzīvi!
Tu noteikti vēlies mūs piebeigt šodien! :)
Ja es tikko nebūtu atgriezusies no Itāļu restorāna, noteikti pie šīs bildes pasiekalotos! :)
Bet, nē, lai siekalojās citi, šoreiz! ;)
Tu noteikti vēlies mūs piebeigt šodien! :)
Ja es tikko nebūtu atgriezusies no Itāļu restorāna, noteikti pie šīs bildes pasiekalotos! :)
Bet, nē, lai siekalojās citi, šoreiz! ;)
Izskatās, ka neviens nesiekalojas, jo nu.. tu paēdusi, bet citi.. laikam arī paēduši. Tas labi.